Termeni și condiții

1. Introducere

Bine ai venit pe Meridian24.ro, un portal național cu articole si publicații. Acest document stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui site, ești de acord să respecți acești termeni și condiții. Te rugăm să citești cu atenție aceste informații înainte de a utiliza site-ul.

2. Drepturile de autor

Toate drepturile de autor și proprietatea intelectuală pentru articolele de blog publicate pe Meridian24.ro aparțin autorilor lor respectivi. Reproducerea, distribuirea sau utilizarea acestor articole în alte scopuri decât citirea personală este strict interzisă fără acordul scris al autorilor și a echipei Meridian24.ro.

3. Conținut și responsabilitate

Meridian24.ro nu își asumă nicio responsabilitate pentru veridicitatea, exactitatea sau adecvarea informațiilor prezentate în articolele de blog publicate pe site. Opiniile exprimate în aceste articole aparțin autorilor și nu reflectă neapărat opiniile noastre. Utilizarea informațiilor din articole se face pe riscul propriu al cititorului.

4. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări constituie acceptul tău cu privire la termenii actualizați.

5. Legături către alte site-uri

Meridian24.ro poate conține legături către alte site-uri web sau surse externe. Nu avem control asupra conținutului sau politicilor acestor site-uri și nu ne asumăm responsabilitate pentru acuratețea sau securitatea acestor legături externe. Accesarea acestor site-uri se face pe propriul tău risc.

6. Respectarea drepturilor de autor

Meridian24.ro respectă drepturile de autor și proprietatea intelectuală. Dacă consideri că unul dintre articolele publicate pe site încalcă drepturile tale de autor, te rugăm să ne contactezi și vom investiga situația. De asemenea, dacă dorești să utilizezi articolele noastre pe alte platforme, asigură-te că obții acordul scris al autorilor respectivi.

7. Confidențialitate

Datele tale personale furnizate pe Meridian24.ro vor fi tratate conform politicii noastre de confidențialitate. Te rugăm să citești cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum prelucrăm și protejăm datele tale personale.

8. Contact

Pentru întrebări, sugestii sau orice altă informație, te rugăm să ne contactezi prin intermediul paginii de contact de pe site sau la adresa de email contact@meridian24.ro

9. Încheiere

Utilizarea Meridian24.ro presupune acordul tău cu privire la acești termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu utilizezi acest site.